بعد از پایان دوره اشتراک، دسترسی‌م چی می‌شه؟

نحوه‌ی دسترسی به دوره‌ها پس از پایان دوره‌ی پرداخت‌شده.

تا پایان دوره‌ی زمانی که برای اون پرداخت کردی (مثلاً ۴، ۸ یا ۱۲ ماه)، دسترسی کامل به همه‌ی دوره‌های پلنت داری.

بعد از پایان اون دوره، اگه پلن جدیدی نگیری، حساب به حالت فقط مشاهده برمی‌گرده و برای دسترسی مجدد کافیه پلن مورد نظرت رو دوباره تهیه کنی.

هنوز سوالی داری؟

چت با پشتیبانی